Cine sunt dumanii nostri! (IMPORTANT)

Pe 31 ianuarie am fost victimele unor abuzuri inimaginabile in mainile alesilor nostri. Mesajul lor e clar – vor sa ne ucida nu doar spiritul, sperantele la o tara normala, ci vor sa ne ucida cu ultrasi, bate pe cocoasa, sa ne gazeze copiii in piete si sa ne calce in picioare cateii. Reusesc sa faca toate lucrurile astea fiindca sunt super-uniti si noi suntem super-dezbinati. Pe site-uri de stiri inca mai sunt oameni cu “simpatii politice”. Sunteti nebuni? Masochisti? E cineva care SIMPATIZEAZA cu vreun partid politic??

Daca cineva te fura  + iti distruge tara si copilul mai poti fi capabil de simpatii politice? PSD si PNL si ALDE si PMP si UDMR si cum ii cheama pe aia cu Oprea (care nu trec niciodata de pragul parlamentar dar ei inclina balanta politica #democracy) SUNT ACEEASI TROACA IMPUTITA + CORUPTA. Daca simpatizezi vreun partid politic esti un sclav cu sindromul  Stockholm (iti iubesti persecutorii).

 

Vor sa ne divizeze si nu voi pica in capcana lor sa ma urasc cu vreun frate roman de-al meu sau cu surorile mele din popor. ATENTIE! Nu pica in plasa lor sa te contrezi pe teme politice cu vreun frate – uita-te DOAR la cei de la putere si nu te lasa distras. Fratii nostri care sunt inca adormiti vor veni alaturi de noi cand vor intelege. Trebuie sa ii trezim, nu sa ii jignim. Nu uita ca tu si eu lupta de aceeasi parte a baricadei asa ca ia-ma de mana si alatura-te miscarii. Nu ii putem lasa sa ne distruga.

DUSMANII NOSTRII:

  • Toate partidele care au guvernat Romania de la revolutie incoa

Cei care vor sa ne dea cu precadere fatala in perioada asta sunt acestia (foto jos) – mai putin FRATELE NOSTRU FLORIN N. JIANU (randul de jos) care trebuie incurajat pentru ca a avut curaj sa dezerteze din randurile partidului. Un articol despre fratele notru curjos. jnc9odawjmhhc2g9nza1ywm5zgzlzdg4ndizmja5mwzlmmjhnjgwmwvknwq-thumb

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s